Trei variante pentru postul de antrenor la Remat

Conducerea campioanei Remat Zalău nu a găsit încă un înlocuitorul pentru polonezul Mariusz Sordyl, demis vineri din funcția de antrenor principal al echipei zălăuane.
Trei nume au fost verhiculate pentru postul de “principal” al triplei campioane, toți trei fiind antrenori români. “Suntem în discuții cu trei antrenori. O variantă era Giani Crețu, însă el vroia să vină cu întreg staff-ul, ceea ce nu era foarte convenabil pentru noi. Ne-am gândit și la aducerea lui Marian Constantin, însă nu ascund că cel mai mult ni l-am dori pe Aurel Vlaicu”, a declarat Doru Țârle, directorul executiv al echipei zălăuane.
Dacă zălăuanul Aurel Vlaicu, actualmente second la VfB Friedrichshafen, în Germania, este cunoscut de toți iubitorii voleiului de sub Meseș, Gheorghe “Giani” Crețu a evoluat ca jucător la Dinamo și la HotVolleys Viena, iar din 2001 a fost antrenorul vienezilor. În 2007 a fost numit principal la Pepe Jeans Asse-Lennik, din Belgia, duopă care a mai pregătit echipe din Italia și Polonia. În 2007 a pregătit pentru o perioadă de câteva luni echipa națională de volei masculin a României.
Marian Constantin a jucat volei la Steaua și în campionatul Belgiei, a fost component al lotului național și a antrenat Dinamo, CSM București, Unic Piatra Neamț, SCMU Craiova și CSU Argeș Volei Pitești.
Zălăuanul Aurel Vlaicu a revenit acasă de Crăciun, iar miercuri ar urma să poarte o discuție cu cei din conducerea Rematului.

5 Thoughts to “Trei variante pentru postul de antrenor la Remat”

  1. aaa

    de ce cumnatul lui Tarle e prima varianta si cea mai buna?

  2. aaa

    de ce cumnatul lui Tarle e prima varianta si cea mai buna?

  3. aaa

    oare de ce numai Vlaicu, cumnatul lui Tarle e cea mai buna varianta?

  4. Anonim

    Oricat ati incerca sa contestati, Aurel Vlaicu este o legenda a voleului romanesc. Ce daca e cumnatul lui Tarle? Nimeni nu-i poate contesta valoarea. A confirmat ca jucator, iar ca si antrenor in Germania sunt convins ca a acumulat experienta necesara. Pe deasupra e si zalauan, iar asta ar trebui sa fie un motiv de mandrie pentru toti. Si asa nu prea sunt zalauani in teren 🙂

  5. sorin t

    Desi parerea noastra nu conteaza,Relu Vlaicu este cea mai buna solutie, cu lotul actual sansa sa faca performanta este mica si depinde de ce vrea conducerea.De ce Relu Vlaicu?Pentru ca este jucatorul salajean cu cea mai buna activitate dupa anul 1990,pentru ca a acumulat experinta ca antrenor in Germania la cea mai buna echipa care participa in liga campionilor.Credeti ca Moculescu il tine secund doar ca este roman?Alt aspect , daca accepta el ne face un favor si nu Zalaul il face lui.Dar daca nu se aduc jucatori competitivi este greu sa castigi campionatul si atunci carcotasii vor spune ca RELU fost o solutie proasta.Trebuie ca Rematul sa-si stranga jucatorii salajeni de valoare care joaca la alte echipe, sa aduca sau sa creasca jucatori tineri si nu ar fi rau ca Mircea Abraham sa revina la echipa .Este bine sa ne uitam in curtea proprie si sa nu ne mai uitam la altii.Trebuie analizat cine a facut transferurile in acest an si cine raspunde de acest lucru,este rusinos ca in cadrul clubului sa nu ai fosti jucatori ai acestui club.Sunt mai buni altii?

Leave a Comment